24feb2022 – Woerden: Stop met plannen voor windmolens

Commentaar @Webmaster: Volgens dit artikel is er in Woerden dus geen ruimte voor Windmolens. Eerder hoorde ik al dat er in Oudewater ook geen ruimte is voor Windmolens. Helaas denken ze in Montfoort (worden Politiek natuurlijk stevig onder druk gezet!!) dat er in Linschoten genoeg ruimte is voor Windmolens!!!!

Waarom denk ik dat wij in Montfoort/Linschoten geen ruimte hebben voor windmolens? Alles vanwege de aangetoonde gezondheidsklachten door de 40Hz frequentie die een Windmolen produceert, wat hart- en slaap-klachten, stress etc veroorzaakt, zoals is aangetoond door o.a. Audioloog Jan de Laat (LUMC) en Prof Frits vd Berg (Groningen). Zie artikel met filmpje windmolens-steeds-krachtiger-en-te-vaak-dichtbij-woonwijken-terwijl-dat-helemaal-niet-nodig-is/

(1) de laatste informatie van de Gemeente Montfoort rept over “wij doen het beter” dan volgens de richtlijnen van de WHO. Aannemende dat Montfoort praat over een windmolen van 150m, houden zij een afstand van 500m tot de dichtstbijzijnde bewoning. Volgens Audioloog Jan de Laat (LUMC) moet een molen van 150m op minimale afstand van 1500m van bewoning staan. Dat lukt volgens mij niet in Polder Cattenbroek/Linschoten. Of dat lukt in Polder Reijerscop/Harmelen zou ik niet kunnen zeggen.

(2) voor de record: de grootste windmolens van 240m zouden minstens op 2km van bewoning moeten staan.

Dus de Partij “Lijst vd Does” ziet Windmolens in Woerden ook niet zitten. Lees hieronder het volledige artikel: Bron – Kontakt, 24feb2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.