12mar2021 – (Woerden) Huidige status Zon/Wind energie

Bewonerscollectief NoorrandLinschoten voor (Woerden/Montfoort/Linschoten) is in het leven geroepen omdat Woerden ging bouwen bij de A12. Daarna kwam het elektra verhaal. Wij denken dat het onwaarschijnlijk is, dat er Windmolens voor ons bij de A12 komen. Vanwege de hoogspanningsmasten en hogedruk gasleiding bij de A12. Waarschijnlijker is een Zonnepanelenpark. Niet leuk maar altijd beter dan huizen. Ook een geluidswal is een optie. Liever niet. Al met al, wil niemand molens, maar van de week stond er in het AD dat bij Utrecht hoge molens komen. Waarschijnlijk het stuk tussen de oprit de Meern en Oude Rijn. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd. We houden dus voorlopig twee websites:

www.noordrandlinschoten.nl en

www.windmolensvangerrit.nl

We proberen de Woerdense activiteiten en de Windmolen activiteiten goed te volgen. Actiegroep Willeskop (Windmolens) begrijpen we wel, maar Windmolens komen dan eventueel ergens anders. Beter is helemaal niet. Auteur: @Gerrit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *